Še sama sebe moram včasih vprašat… kdo pa je res “mama Jasna”?

Ime mi je Jasna.
Že slabih 7 let sem mama in to štejem kot svoj največji dosežek… 3 največje dosežke! Zdaj jih moram samo še izpeljati do konca.

Dobrih 10 let in pol nazaj sem prvič začela pisat blog… takrat anonimno (kolikor je to na internetu mogoče). Vseeno sem se odločila celotno štorijo prenesti na “mamo Jasno”. Če preberem mojo drugo objavo, kjer se mi zdijo otroci in strašljivi porod še kako daleč… prav nasmejala sem se! In zato je moja cela zgodovina prenesena… ker to sem jaz, v dobrem in slabem! Vsaka podobnost z realnimi osebami je zgolj naključna in upam, da mi ne bo kdo zameril 😉

Zakaj blog? V preteklosti sem ugotovila, da me pisanje sprošča… da je super ventil, ko želim iz sebe dati veselje ali jezo.
Ugotovila sem tudi, da sem kot mlada mamica iskala nasvete povsod… nekatere sem upoštevala, drugih ne, tretji (pogosto vsiljeni in nepovabljeni) so me včasih živcirali. Mama sem že in če bo po sreči, bom nekoč tudi “stara mama”. Z veseljem bom pisala svoje izkušnje in upala, da bodo komu pomagale.
Ne grizem, sem pa iskrena in včasih preveč direktna… nikoli s slabim namenom.

FB page MajaJasna je podaljšek bloga, bo pa sigurno še kaj več tam… saj veste, tiste stvari, ko ni časa ali ni primerno pisati celo objavo.